De Voetbalschool Atletico

Voetbalschool Atletico

MEISJES ACADEMIE

Dit zijn de beginselen, visie en praktische info van de A(tletico) D(ames) voetbal-A(cademie), die haar start wenst te nemen in de zomervakantie 2020.

Wat is de Dames Academie?

Atletico Damesvoetbal Academie is een onderdeel van Voetbalschool Atletico. Ze richt zich op gemotiveerde speelsters in de leeftijdscategorie van 8 tot en met 15 jaar.

De “A.D.A” biedt extra trainingen voor speelsters, naast hun activiteiten bij de eigen voetbalclub. Plezier staat absoluut voorop bij het verbeteren van de voetbalkwaliteiten.

De Dames Academie maakt gebruik van een trainingsmethode, ontwikkeld bij Voetbalschool Atletico, waardoor speelsters ook daadwerkelijk beter gaan voetballen. Ze leren niet alleen de functioneel-technische vaardigheden, maar zij leren ook het inzicht in het spel te verbeteren. Het spel beter “lezen”, spelsituaties sneller herkennen en hierdoor (nog) sneller en betere keuzes maken.

Keepsters kunnen de opleiding volgen in De Keepersschool van Atletico.

Atletico is een speciaal team aan het opleiden en klaarstomen om vanaf de zomervakantie de daad bij het woord te voegen en van start te gaan met een uniek opzet en opleiding.

Wil jij jezelf verbeteren?

Niet clubgebonden trainingen op hoog niveau binnen teamfuncties aanvallen, verdedigen en omschakelen van aanvallen naar verdedigen en van verdedigen naar aanvallen.
Voor iedereen die zichzelf wil verbeteren.
Wil je je talent verder ontwikkelen? Speelsters van diverse clubs zijn welkom!