De Voetbalschool Atletico

Voetbalschool Atletico

Meisjes Academie

Voetbalopleiding voor meisjes

Met ingang van het schooljaar/seizoen 2018-19 pakt Voetbalschool Atletico uit met een voetbalopleiding voor meisjes. Die krijgt de naam “Meisjes Academie”.

Deze opleiding richt zich (uitsluitend) tot meisjes die graag meer willen halen uit hun (ontluikend) voetbaltalent. Dat doet Atletico met een gericht en uniek programma, vooral gebaseerd op functionele techniek.

Doel en ambitie opleiding

Voetbalschool Atletico wil zo ook meewerken aan de opbloei van het damesvoetbal in de regio.

Elke speelster is voor Atletico en zijn trainers een persoonlijk project: het beste uit halen is de boodschap. Sleutelwoorden zijn: discipline, drive en ambitie.

Toelatingseisen

Elk meisje met een basistalent, maar vooral met de ambitie om de betere speelster te worden, is welkom bij de “Ateletico Girls”.

Motivatie is belangrijk en bereid zijn om extra stappen te zetten. Deelnemen aan het programma betekent dat je minder tijd hebt voor andere leuke dingen en dat je voetbal (vaak) voorop moet zetten.

Methodisch

De trainingen van de “Girls Techniekschool” vinden plaats gedurende het schooljaar, op zondagmorgen van 11 tot 12u. in de sporthal van Zulte. Ze worden gegeven door speciaal opgeleide en gemotiveerde Atleticotrainers, die methodisch werken met een specifiek op meisjesvoetbal toegepast programma.

In kleine groepjes wordt heel uitdrukkelijk gewerkt aan de individuele opleiding en samenspel op de kleine ruimte.

In de vakantieperiodes worden 3- of 5-daagse stages gepland, specifiek en exclusief voor meisjes.

Inschrijven

Toelatingsproeven worden niet gehouden. Inschrijven is voldoende en noodzakelijk op Girls Techniekschool.
De groep wordt beperkt tot 9 speelsters.

Contributie

Om deel te nemen betaal je (slechts) €185 (na bevestiging van de inschrijving).
Daarvoor krijg je: 20 professionele indoor trainingen van telkens één uur, in een aantrekkelijke sporthal; een vriendelijk en ondersteunend kader; een Atletico-uitrusting; verzekering.