De Voetbalschool Atletico

Voetbalschool Atletico

De Voetbalschool

 

De Voetbalschool manier van werken
(klik op deze afbeelding om ze groter te zien)

 

De Voetbalschool Atletico is een officiële TSM Academy, die deel uitmaakt van het Total Soccer Network. Dit betekent dat ze exclusief werkt volgens de Total Soccer Method, waarvan ze licentiehouder is voor zeg maar het zuiden van Oost- en West-Vlaanderen.

De Voetbalschool Atletico bestaat sinds 1 oktober 2007.

Al onze trainingen en activiteiten zijn gericht op individuele ontwikkeling en zijn van de hoogste professionele kwaliteit. Wij bieden jonge voetballers (m/v) de mogelijkheid om zich tijdens onze activiteiten voornamelijk op technisch, maar ook op tactisch, fysisch en cognitief vlak te verbeteren.

De Voetbalschool Atletico heeft daartoe een performante professionele organisatie en omkadering uitgebouwd. Die laat haar toe een zo hoog mogelijk niveau aan te houden van haar sportieve activiteiten.

Alle trainers van De Voetbalschool Atletico zijn opgeleid en gediplomeerd in de Total Soccer Method en worden voortdurend gestuurd en geëvalueerd door de professionele leiding van het T.S.M. Network.

Die professionele basis betekent niet dat De Voetbalschool Atletico een eliteschool zou zijn. Ze is open en onafhankelijk en geeft elke individuele speler (m/v) de kans op zijn niveau beter te worden.

De Voetbalschool Atletico spreidt haar activiteiten in twee richtingen: gespecialiseerde trainingen gedurende het schooljaar (of seizoen) en 5 sterren-stages tijdens de schoolvakanties (kerst-, lente-, paas- en grote vakantie).

De trainingen gedurende het jaar zijn de volgende.
✔︎  Introschool  (4-5 jaar en 5-6 jaar) 2x 10 trainingen – een speelse initiatie in het voetbalspelletje, met nadruk op balgevoel, balbeheersing, motoriek en voetbalplezier.
✔︎  Techniekschool (6 t/m 12 jaar) 20 trainingen – zuiver gericht op functionele voetbaltechniek.
✔︎  Opleidingsschool (7-10 jaar) gaat over 24 trainingen en richt zich op 4 basiselementen in de jeugdopleiding: Techniek, Taktiek, Fysiek en Cognitie.
✔︎  MasterClass (10-12 jaar) gaat over 24 trainingen en is een top opleiding die de deelnemer klaar maakt om de betere, leidinggevende speler te worden in zijn club en team.

Wij kunnen gebruik maken van trainingsaccommodatie outdoor en indoor in Anzegem, Deerlijk, De Pinte, Meulebeke, Olsene, Leupegem, Vichte en Zulte.

 

© 2017 – voetbalschool atletico vzw – alle rechten voorbehouden (wet 1957)
De Voetbalschool Atletico:
Professionele Onafhankelijke Voetballeerschool voor jonge spelers (m/v)