De Voetbalschool Atletico

Voetbalschool Atletico

Partners

Sportievak Fastronaut

AANBOD

Het aanbod van Voetbalschool Atletico is heel divers, maar op een unieke en professionele manier uitgewerkt. Van heel jong tot jong volwassen: elke leeftijdscategorie vindt haar weg om een betere speler of keeper te worden.
Voetbalschool Atletico = een bewuste keuze!

VOETJEBAL

Het eerste en enige voetballende speel- en leerconcept van België voor kinderen van 2 t.e.m. 5 jaar, samen met één van de ouders of grootouders.

FOOT ACADEMIE

De Voetbalschol werkt op 4 leeftijds- en opleidingsniveaus.

Kadeeschool: het voorbereidend jaar voor jonge, door de voetbalmicrobe gebeten spelertjes van 5 – 6 jaar krijgen een introductie in het voetbalspel vanuit hun eigen belevingswereld

Techniekschool: meerwaarde op basis van functionele techniek. Voor spelers van 6 tot 10 jaar.

Opleidingsschool: gericht op 4 fundamenten in de jeugdopleiding: Techniek, Tactiek, Fysiek en Cognitie; voor spelers van 8 tot 10 jaar

MasterClass: de top-opleiding voor gevorderden (10-12 jaar), met athletic skills, footbasics, toegepaste techniek-tactiek opleiding en mental coaching. Om de betere, leidinggevende speler op te leiden.

ATLETICO GIRLS

Atletico trainingen voor meisjes, specifiek en exclusief.

De “Girls Techniekschool” is startte in september en wil jonge meisjes (8 tot 10 jaar) een basis-technische opleiding geven die ze wapent om zich daarop aansluitend steeds beter te gaan spelen in een club.

De “Girls Profoot Zomerstages” zijn intense stages, als technische en tactische bouwstenen.

DE KEEPERSSCHOOL

Momenteel wordt een tijdschema en kader uitgetekend om in 2018-19 definitief terug van start te gaan met keepertrainingen tijdens het jaar en keepersstages tijdens de vakanties

PROFOOT VAKANTIESTAGES

Herfst- en Krokusvakantie. Exclusief 3 dagen trainen als een prof. Techniektraining met klemtoon op een thema: aanvallende technieken in de Herfststage, defensieve technieken in de Krokusstage.

Kerststages: tijdens de eindejaarsvakantie, driedaagse indoor Techniekstages op diverse locaties (Anzegem, Deerlijk, Kluisbergen, Oudenaarde, Zulte).

Paavakantie: Barcelonastage. De voorbereidende hand wordt gelegd aan een unieke buitenlandse stage in Rosas, aan een Spaanse costa, met bezoek aan Camp Nou (FC Barcelona)

Profoot Stages: “De Voetbalschool komt naar je toe!”…
* de befaamde 5 sterren-“Techniekstages” op diverse locaties.
* “Kadeestages“: bijzondere vakantiestages voor 5-6-jarigen
*  “Meidenstage“: een speciale en exclusieve techniekstage voor jonge dames
* Keepersstages: themagebonden intense stages voor jonge keepers

______________________________________________________________________________

Inschrijven kan hier!

Kom niet te laat, anders heb je het risico buitenspel te staan!