De Voetbalschool Atletico

Voetbalschool Atletico

Partners

Sportievak Fastronaut

ATLETICO DAMES

Dit zijn de beginselen, visie en praktische info van de A(tletico) D(ames) V(oetbal) A(cademie), die haar start wenst te nemen in de zomervakantie 2020.

Wat is ADVA?

Atletico Damesvoetbal Academie is een onderdeel van Voetbalschool Atletico. Ze richt zich op gemotiveerde speelsters in de leeftijdscategorie tot en met 17 jaar.

De “A.D.V.A” biedt extra trainingen voor speelsters, naast hun activiteiten bij de eigen voetbalclub. Plezier staat absoluut voorop bij het verbeteren van de voetbalkwaliteiten.

De ADVA maakt gebruik van een trainingsmethode, ontwikkeld bij Voetbalschool Atletico, waardoor speelsters ook daadwerkelijk beter gaan voetballen. Ze leren niet alleen de functioneel-technische vaardigheden, maar zij leren ook het inzicht in het spel te verbeteren. Het spel beter “lezen”, spelsituaties sneller herkennen en hierdoor (nog) sneller en betere keuzes maken.

Voor keepsters is er een specifiek programma. Individuele vaardigheden, maar ook de rol binnen het team worden behandeld zodat alle belangrijke facetten van het keepersvak worden aangeleerd.

Atletico is een speciaal team aan het opleiden en klaarstomen om vanaf de zomervakantie de daad bij het woord te voegen en van start te gaan met een uniek opzet en opleiding.